Szakmai kurzusaink

A BEST 1992 óta nyújt kiegészítő oktatás keretében szakmai kurzusokat európai mérnökhallgatók számára. Mára évente közel 100 kurzust kínálunk különböző témákban Európa szerte, amelyek érdekesebbnél érdekesebb témákkal foglalkoznak és segítenek téged abban, hogy szélesíthesd tudásod akár saját szakterületeden, akár más mérnöki vagy gazdasági területen, de emellett megismerkedhetsz más országok kultúrájával, szokásaival is, valamint fejlesztheted az angol tudásod is.
A kurzusokra általában 20-30 résztvevő érkezik a legkülönbözőbb országokból, ami garantálja, hogy rengeteg ismeretet szerezhess más országok kultúrájáról és a 7-14 napos ott tartózkodás ideje alatt új, akár életreszóló barátságokat köthess! A kurzusok időtartama alatt a szállást, a napi háromszori étkezést, a helyszínen történő utazást és a programok jelentős részének díját a részévteli díj tartalmazza, amely mindössze 33 Euro* költséget jelent számodra! Ez azt jelenti, hogy neked csak a kurzusra történő utazást, illetve pár felmerülő, opcionálisan választható programok költségét (maximum 10-20 Euro) kell fizetned! Jól hangzik igaz?

Nem kell mást tenned, mint egy motivációs levélben megmutatni, hogy te vagy a legalkalmasabb arra, hogy részt vegyél a kurzuson !
A megpályázható kurzusok listáját itt találod: https://best.eu.org/courses/list.jsp
A jelentkezés menetéről és feltételeiről ezen az oldalon tájékozódhatsz: http://www.best-budapest.hu/?page_id=131

Kövess minket Facebook oldalunkon, hogy értesülhess a kurzusok jelentkezési határidejéről és látogass el InfoEstjeinkre, ahol bővebb információkat tudhatsz meg a kurzusokról, valamint találkozhatsz olyanokkal, akik első kézből tudnak mesélni a kurzuson átélt élményeikről!

*: BME-s hallgatóként a honlapon feltüntetett részvételi díj 33%-át kell fizetned, amely legfeljebb 33 Euro lehet.