Eseményeink

A BEST Budapest számos eseménnyel járul hozzá a mérnökhallgatók szakmai és kultúrális fejlődéséhez. Programjaink között megtalálhatóak szakmai kurzusok, mérnökversenyek és karrieresemények, amelyekre sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

EBEC Budapest 

Európa egyik legnagyobb mérnökversenyének, a European BEST Engineering Competition (EBEC) helyi fordulója, ahol évente közel 100 BME-s hallgató mérheti össze tudását 4 főscsapatokban. A versenyen két kategóriában lehet részt venni (Case Study és Team Design), ahol mindenki megcsillogtathatja tudását a számára szimpatikusabb versenyszámban!
Bővebb információ: www.mernokverseny.hu

 

BEST IT Event (BITE)

A BEST IT Event az IT világa iránt érdeklődő hallgatók számára nyújt lehetőséget, hogy megismerkedhessenek az IT szektorban tevékenykedő vállalatokkal és jobb betekintést kapjanak, hogy milyen lehetőségeik vannak a munkaerőpiacon.
Bővebb információ: http://best-budapest.hu/BITE/BITE.html

 

Nyári kurzus

A BEST Budapest évente rendezi meg nyári szakmai kurzusát, amely keretén belül 22 külföldi hallgató tölthet el egy hetet Budapesten, fejlesztheti szakmai tudását és megismerkedhet a magyar szokásokkal, kultúrával.
Bővebb információ a 2017-es nyári kurzusunkról: http://best-budapest.hu/SC17/